Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

Par søger sub pige til opdragelse

Hej! Vi er et dansk par på hhv. 49 (mand) og 41 (kvinde), der søger en submissive kvinde/pige til fælles glæder. Det hele bliver arrangeret af mand (Peter), som har oprettet denne profil for at glæde sin smukke og dejlige kæreste, der selv er submissive over for mænd, men dominerende over for kvinder - og klart biseksuel. Jeg er ikke dominerende uden for sengen, hvor jeg er rar og humoristisk anlagt - men i sengen er jeg Mand med stort M. Elsker at styre legen - og er meget legesyg. Vi er begge sygdomsfri og ret lækre (når vi selv skal sige det). Vi glæder os til at lære dig at kende.

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilmeld dig gratis her

Udseende

EtnicitetKaukasisk / Hvid
KropsbygningEt par ekstra kilo
Højde180 cm
ØjenfarveBlå
HårfarveMørk blond
SkægtypeSkæg
Bedste trækHænder
KropsudsmykningIngen
SundhedIngen problemer
Min "størrelse" (længde)Gennemsnitlig
Min "størrelse" (bredde)Gennemsnitlig
OmskåretNej

Situation

Har børnTo
BoligsituationStille
BoformMed kæledyr
Villig til at flytteNej
RådighedAlle steder, alle tidspunkter
Har bilJa

Uddannelse

UddannelseAndet
SpecialeKunst/musik/litteratur
BeskæftigelsesstatusSelvstændige
Min stillingSelvstændig med eget firma

Søger

Mit perfekte matchEn ung eller yngre kvinde, gerne petit eller normal bygning, som er feminin og lækker. Du skal være interesseret i pigesex med min kæreste som dominatrix. Hun er meget lækker og meget oral, og så har hun gode hænder. Hun kan godt lide at få dig derud, hvor du piver lidt og glemmer hjernen. Jeg deltager også gerne, er selv dominerende, men ikke sadist. Det skal være hårdt og frækt, men ikke gøre skade eller efterlade spor.
Vores første dateJeg henter dig, og vi aftaler det videre forløb. Jeg vil gerne overraske min kæreste med dig! Du skal være min kærlighedsgave til hende, men du kan også have oplevelser med mig alene, hvis du ønsker. Jeg er let at snakke med, og vi kan starte med at gå en tur sammen, så du slapper af. Det er for mig en afslappende og dejlig leg. For min kæreste er S/M mere alvorligt - har tidligere været en livsstil for hende. Hun er god til at lære fra sig.

BDSM præferencer

Min bedste oplevelse var:Min kæreste og jeg i vild sex - hun med manchetter og armene bag ryggen, bind for øjnene og butt plug. Jeg med hænderne overalt på hende. Det blev meget, meget vådt og dejligt for os begge - og hun fik lov at slikke alle steder.

Feticher

FetisherAndet

Seksuelle aktiviteter

Jeg har sex:Et par gange om ugen
Sex erTænker på det konstant
Fleste partnere:Trekant, to kvinder
Dirty talkTænder mig
Natteliv:Intime sammenkomster i mit hjem

Seksuelle interesser

CybersexNogle gange
Oral sex erDet er min yndlingstype
Analsex erJeg elsker det
SexlegetøjAnal perler, Butt plugs/probes, Dildoer/Vibratore
Størrelsens betydningNej, ikke rigtig
Ikke okayBørn, bæ og offentlig sex.

Sexfantasier

Seksuel fantasiUha, kæresten og jeg har mange fantasier. Det mest kinky på listen: Våd sex, spermaleg og spyt. Anallege, dobbeltdildoer, buttplugs - og masser af oralsex, som vi begge elsker helt vildt!
Ultimative partner:Min kæreste og DIG, selvfølgelig.